Vil bli størst sammen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Hoist Technology og Locatel som leverer systemer og tjenester til hotellbransjen, inngår et partnerskap som gjør dem til Europas ledende leverandør på området.

Samarbeidet skal ifølge de to aktørene resultere i innovative, kostnadseffektive og lønnsomme fleksible løsninger til hoteller og hotellkjeder.

Forretningssamarbeidet innebærer at hoteller i hele Europa kan tilby sine gjester Locatels IPTV, WiFi, underholdnings – og informasjonssystemer på fastmonterte eller mobile skjermer. Hotellene kan også benytte bookingsystemet HotSoft 8 og det mobile backoffice-systemet, Serviator, fra Hoist Technology. Hotelldrivere i markedene som Hoist Technology og Locatel betjener, får tilgang til et heldekkende tilbud med markedets bredeste utvalg av systemløsninger. Sammen leverer de to selskapene tjenester til rundt 600 000 hotellrom per i dag, med en årlig tilvekst på ca 10%.

- Ved å benytte våre samlede erfaringer når det gjelder gjestehåndtering, både front og back office, vil Locatel og Hoist Technology kunne gi hotelldrivere alle nødvendige verktøy for å kunne møte de utfordringer som utviklingen i bransjen byr på, sier Pierre Lestage, Locatel CEO, i en pressemelding.

- Både frittstående hoteller og hotellkjeder vil være garantert de samme løsninger og servicekvalitet, lokalt så vel som internasjonalt. Gjennom synergieffektene, vil vi også være i stand til å tilby enda bedre produkter til konkurransedyktige priser. Vi vil være aktive på et større marked, og kan dermed raskere fange opp trender for videre utvikling som støtter lønnsomhet for våre kunder, sier Malcolm Lindblom, konsernsjef for Hoist Technology Group.

Hoist Technology og Locatel vil kunne tilby en komplett cloud - basert multiplattformløsning som går langt forbi tradisjonell IPTV og video-on-demand systems. Ved å tilby funsjonsrike innholds- og informasjonstjenester tilgjengelig på for eksempel bærbare maskiner, smarttelefoner og nettbrett, vil gjestetilfredshet, og dermed salget, øke. Løsningen øker også hotellets inntekter ved smart annonsering og salg av hotelltjenester.

Både frittstående hoteller og hotellkjeder vil også få tilgang til det komplette bookingsystemet HotSoft 8, og det mobile backoffice-systemet, Serviator, for å bli mer lønnsomme og effektive. Systemet håndterer alle gjestetransaksjoner og reservasjoner i sanntid, og betyr en mer effektiv internkommunikasjon, samt funksjoner for lagerhåndtering og håndtering av arbeidsoppgaver. 

Teaser:

Hoist Technology og Locatel som leverer systemer og tjenester til hotellbransjen, inngår et partnerskap som gjør dem til Europas ledende leverandør på området.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS