FOKUS: Christopher Davidsen og Håvard Werkland er godt i gang.

– Vi har en fin følelse

Vi er endelig i gang i Budapest! Foreløpig går alt etter planer for det norske Bocuse-laget sier coach Gunnar Hvarnes.

I dag morges startet den harde kampen om den europeiske Bocuse-tronen. Norge er allerede godt i gang på kjøkken 3 og i full aktivitet.

– Vi har en fin følelse og foreløpig går alt etter planen. Jeg synes jeg ser et godt driv nå i starten. Det er det som trengs, sier coach Gunnar Hvarnes om sine to deltakere, Christopher Davidsen og Håvard Werkland.

Han forteller også at nervene forsvant raskt fra den norske boksen.

– Ja, de slapp fort. Nå er de i sonen. Hadde du kledd deg naken foran her nå, så hadde de ikke sette det, fleipet Hvarnes.

Hemmelig krydder

I går ettermiddag ble det også kjent hvilket hemmelig krydder deltakerne må benytte i sin fiskerett. Det ble estragon. Hverken Hvarnes eller Davidsen har vært våken av den grunn.

– Nei, det var ganske uproblematisk det og slett ikke overraskende. Så det i hvert fall ingen av oss som har vært våken av DEN grunn, sa han med et smil.

PS: Foreløpig er det ganske glissent på tribunene i Budapest, med ett unntak: Den norske kolonien. Som "vanlig" har vi den største heiagjengen og både flagg og kubjeller er på plass.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen