FOKUS: Christopher Davidsen og Håvard Werkland er godt i gang.

– Vi har en fin følelse

Vi er endelig i gang i Budapest! Foreløpig går alt etter planer for det norske Bocuse-laget sier coach Gunnar Hvarnes.

I dag morges startet den harde kampen om den europeiske Bocuse-tronen. Norge er allerede godt i gang på kjøkken 3 og i full aktivitet.

– Vi har en fin følelse og foreløpig går alt etter planen. Jeg synes jeg ser et godt driv nå i starten. Det er det som trengs, sier coach Gunnar Hvarnes om sine to deltakere, Christopher Davidsen og Håvard Werkland.

Han forteller også at nervene forsvant raskt fra den norske boksen.

– Ja, de slapp fort. Nå er de i sonen. Hadde du kledd deg naken foran her nå, så hadde de ikke sette det, fleipet Hvarnes.

Hemmelig krydder

I går ettermiddag ble det også kjent hvilket hemmelig krydder deltakerne må benytte i sin fiskerett. Det ble estragon. Hverken Hvarnes eller Davidsen har vært våken av den grunn.

– Nei, det var ganske uproblematisk det og slett ikke overraskende. Så det i hvert fall ingen av oss som har vært våken av DEN grunn, sa han med et smil.

PS: Foreløpig er det ganske glissent på tribunene i Budapest, med ett unntak: Den norske kolonien. Som "vanlig" har vi den største heiagjengen og både flagg og kubjeller er på plass.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen