Vant med 40 poeng

I dag slapp Bocuse d'Or Norge poengsummene fra gårsdagens Årets Kokk-batalje. Den viser at Christopher Davidsen vant med 40 poengs margin.

Bocuse d'Or Norge ville ikke gå ut med poengfordelingen etter gårsdagens intense kokkebatalje, men i dag kom poengfordelingen for de tre medaljørene i Årets Kokk 2015.

Den viser at Christopher W. Davidsen og hans team oppnådde 40 poeng mer enn sølvvinneren Christian Andre Pettersen og 59 poeng mer enn bronsevinner Øyvind Bøe Dalelv.

Poengsummer topp tre:

1. Gull - Team CWD: 1978 p.

2. Sølv - Team CAP: 1938 p.

3. Bronse - Team Øyvind: 1919 p.

Uhyre jevnt tidligere

Umiddelbart etter at konkurransen var avsluttet uttalte Eyvind Hellstrøm til Hotellmagasinet at dette var en marginal seier.

Bocuse d'Or Norge har ikke for vane å offentliggjøre poenggivingen i Årets Kokk, men da Ørjan Johannesen vant i 2013 var det av flere omtalt som et uhyre jevnt resultat. Den gang var det etter det Hotellmagasinet erfarer bare noen små, fattige poeng som skilte han og andremann Adrian Løvold. Løvold havnet forøvrig utenfor pallen i årets konkurranse.

 

 

 

Her blir det Quality-hotell

— Bodø is "booming" og vi skal være en del av det, sier eier av Nordic Choice Hotels, Petter Stordalen, som i samarbeid med direktør Morten Chr. Jakhelln og Hundholmen Byutvikling skal bygge hotell i Bodø. Les hele saken

Til toppen