(Bilde: )

Turbopils fra Turbonegro

De norske glamrockerne gir «bånn gass» med ny og ujålete pilsner.

– I en tid der alskens IPA, LIPA og gud-vet-hva dominerer, er det med stolthet vi kan tilby en god gammeldags bruks-øl med det beste fra makrobryggerienes klassiske pils-univers. Dette er en allround-pils for absolutt alle anledninger, det være seg servert duggfrisk i lunsjpausen eller ølposetemperert utenfor festlokalet - og ikke minst en perfekt øl å nyte både foran, bak og på scenen skriver bandet i sin pressemelding.

Turbopils er første produkt ute i en musikalsk serie med øl der vi hyller norsk musikk-tradisjon gjennom godt norskt kvalitets-øl. Fast Forward management & event står bak konseptet som gjøres i samarbeid med Norbrew sitt eget Oslo & Akershus bryggeri, i tillegg til utvalgte artister og band.

Turbopils er utviklet i samarbeid med medlemmer i bandet Turbonegro, som sammen med OAB har smakt seg frem til et endelig produkt. Turbopils holder 5,2 % for ypperlig smak og fylde.

De avslutter pressemeldingen i sedvanlig stil: Turbopils, taste it & get wasted!

Turbopils er forøvrig tilgjengelig via Vinmonopolets nettsider.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen