Thon viser Premier League

Thon Hotels gir som første norske hotellkjede gjestene fri tilgang til Premier League fra hotellsengen.

Den nye TV-kanalpakken til Thon Hotels inkluderer kanaler langt utover det norske hotellgjester er vant med. Og spesielt fotballelskere har fått en gavepakke som trolig vil gjøre hotellvalget noe lettere. Thon gir nemlig gjestene fri tilgang til alt av fotball gjennom flere sportskanaler.

Av rene sportskanaler tilbyr kjeden nå TV2 Sportskanalen, TV2 Sport Premium og Viasat Fotball. TV2 Sport Premium har samlet det beste fra engelsk fotball under ett. Kanalen byr på direktesendte kamper fra Premier League, Championship, League One og League Two, samt flere magasinsendinger og førsteklasses underholdning for den som er glad i engelsk fotball.

Lansering i første kvartal

– Det er ikke bare selve hotellene vi oppgraderer om dagen. Også kanalpakken oppgraderes betraktelig. Vi håper på stor begeistring fra våre gjester. Dette er et av flere tiltak vi nå gjør for at gjestene skal trives på våre hotellrom, sier konserndirektør for hotell & restaurant, Morten Thorvaldsen.

Flertallet av hotellene tilbyr den nye kanalpakken. Utrullingen skjer samtidig med nye smart-TVer på hotellene, som vil være ferdig i løpet av første kvartal.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen