Thon stenger på Skeikampen

På et personalmøte i går, mandag, ble de ansatte orientert om at Destinasjon Skeikampen stenger ned virksomheten fra 1. juli. Fremtiden er uviss.

Det ble i går avholdt et personalmøte ved Destinasjon Skeikampen hvor alle ansatte ble informert om en såkalt driftsendring på destinasjonen. Dette innebærer at destinasjonen stenges fra 1.juli til 31.oktober. Videre drift ved Destinasjon Skeikampen vil bli vurdert fortløpende og den endelige avgjørelse blir tatt tidlig høst.

Årsaken er rett og slett sviktende økonomi.

– Lønnsomhetsutfordringer i et konkurranseutsatt og svingende marked gjør at vi velger å stenge for sesongen og gjøre en strategisk vurdering av destinasjonen i forhold til vår hotellportefølje, forteller Morten Thorvaldsen, konserndirektør for hotell og restaurantene i Olav Thon Gruppen.

Skeikampen Resort er en familiedestinasjon som ligger omtrent 40 minutters kjøring fra Lillehammer. Turiststedet ligger på 800 meters høyde ved foten av Skeikampen. Den sommeråpne Peer Gynt-veien binder Skeikampen sammen med turistbedriftene i Peer Gynts Rike. Om vinteren er Skeikampen et attraktivt skisted. 

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen