Storkjøkkensenteret til Vesterålen

Vesterålen Storkjøkken AS går inn i storkjøkkenkjeden.

Publisert Sist oppdatert

Storkjøkkensenteret er en landsdekkende leverandør og servicekjede innen storkjøkkenutstyr, kjøle og fryseutstyr samt profesjonelle vaskerimaskiner. Kjeden består av lokale, godt etablerte bedrifter i ulike regioner. Nå etablerer selskapet seg i Vesterålen ved at Vesterålen Storkjøkken AS går inn i kjeden.

Bjørn Hansen har mange års erfaring i denne bransjen og startet Vesterålen Storkjøkken AS i 2008. Nå går han for full tyngde inn i et kjedesamarbeid som vil gi selskapet nye rettigheter og innkjøpsbetingelser, heter det i en pressemelding fra Storkjøkkensenteret.

Selskapet vil nå endre navn til Vesterålen Storkjøkkensenter AS og profilere seg på lik linje med resten av de ulike storkjøkkensentrene som befinner seg i Lillehammer, Drammen, Fredrikstad, Agder, Haugesund, Bergen, Stjørdal og Steinkjer. Hovedkontoret for kjeden ligger også i Nord Norge med adresse Skarstad i Ballangen kommune.

Daglig leder Lars Harby i kjeden som etablerte det første Storkjøkkensenteret på Lillehammer for 25 år siden er meget godt fornøyd med å ha fått dyktige kollegaer også i denne regionen.

- Hele vår kjede er bygget opp på å få med seg selvstendige, dyktige og lokale bransjefolk. Hvert Storkjøkkensenter er egne aksjeselskaper med lokale eiere og ansatte. Dette er med på å beholde fagfolkene i distriktene og vi unngår at alt sentraliseres. Folkene, kunnskapen og pengene blir i regionene og forsvinner ikke til ”sentrale strøk”, sier Harby.

Han peker på at Nord- Norge er i en spennende utvikling, og at det er viktig å kunne tilby produkter og tjenester som kan konkurrere også i denne landsdelen.

- Med Vesterålen Storkjøkkensenter AS på laget vil vi nå ha muligheten til å kunne tilby produkter, totalprosjekter og teknisk service i denne regionen som ellers i landet, sier han.

 

Storkjøkkensenteret står bak noen av de største enkelleveransene i bransjen både innenfor helsesektoren, hotell og restaurant og kantinemarkedet de senere år. En av flere større jobber de er midt oppe i nå er det nye sentralsykehuset i Østfold. I 2014 ligger selskapet an til en omsetning på ca. 150 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS