Spektakulær nyhet på Oscarsborg

Oscarsborg Hotel & Resort har inngått samarbeid med Perfect Escape om attraksjonen 9. april 1940, som blir Perfect Escapes største og mest autentiske escape room noensinne. Oscarsborg Hotel & Resort blir det første hotellet i Norge med egne escape room.

Oscarsborg Hotel & Resort og Perfect Escape AS har i dag signert en avtale om utvikling, bygging og drift av escape room-attraksjonen 9. april 1940 på Oscarsborg Hotel & Resort.

Hva er escape room? Escape room er morsomme og adrenalinfylte lagspill som foregår i spesialbygde, virkelige rom, spekket med opplevelser, hemmeligheter og finurlige løsninger. Perfect Escape er markedsledende på escape room spillopplevelser.

I 9. april 1940 får gjestene en unik og spennende opplevelse – ved selv å delta i den dramatiske timen for Norge, da Blücher, i ly av nattemørket og tåke, nærmer seg Oscarsborg festning. Vil invasjonen lykkes, eller klarer man det kommandant Eriksen og hans rekrutter klarte – å senke Blücher?

Autentisk

Oscarsborg festningsmuseum bidrar med stor kunnskap og ekte rekvisitter, noe som gjør 9. april 1940 til en unik opplevelse i autentiske omgivelser – perfekt i forbindelse med kurs og konferanser, teambuilding, firmafester eller moro sammen med familie og venner. Attraksjonen åpner i juni 2016. Oscarsborg Hotel & Resort eies av Oscarsborg Invest AS som også eier Reenskaug Hotel i Drøbak.

Begge hotellene er i dag medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Perfect Escape AS eies av GameMaster AS og Frank Eiendom AS. Første avdeling åpnet i Ski sentrum mai 2015. Avdeling nr 2 åpnet på Lillehammer 1 februar i år. Perfect Escape AS er Norge største leverandør av escape room opplevelser.

Festningsforvalter Merete Thorne sier følgende om nyheten:

– Vi vet attraksjonen vil være med på å styrke Oscarsborg festning sin posisjon som en levende festning året rundt, og gi spennende og autentiske opplevelser. At hotellet er med på å utvikle attraksjoner sammen med profesjonelle aktører er noe vi verdsetter.

 

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen