MESSEHYGGE: Smak 2017 arrangeres denne uken.

Slik blir SMAK 2017

Drøssevis av gjeve Norgesmesterskap, hundrevis av utstillere, alle tenkelige smaker og tusenvis av besøkende. Dette er SMAK 2017.

SMAK 2017 tar mål av seg å være Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping. Messen samler hele bransjen til en firedagers utstillerfest med alt fra lokalprodusert småskala til verdenskjente merkevareleverandører. Her blir det mulighet for å besøke og møte beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori.

Her er det komplette messeprogrammet (med forbehold om feil):

Tirsdag:

10:00 - 16:00: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM for ernæringskokklærlinger

10:00 - 16:00: Hall D (konkurranse): NM i Pizza 2017

10:00 - 18:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 18:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Seminar Future technology is revolutionizing the Horeca industry – be ready!

11:00 - 11:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Smått, men godt - enkle tips for å få nok næring når matinntaket er lite

12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Alltid sesong for det beste fra havet

12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 14:30: Seminarrom 1, hall E (seminar): How digital disruption and the Internet of Things are already disrupting the foodservice industry today

13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Tett på pasienten med god matomsorg

14:00 - 14:45: Seminarrom 2, hall E (seminar): Ølkurs med Norges første ølsommelier

14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Eldrebølgen

15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Første kokk i Lyon. Hvordan har det bidratt til å forme hele Norges Arne Brimi?

16:00 - 16:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Tjen mer penger - økonomikurs for ikke-økonomer

16:00 - 16:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Restaurantkantinen

18:30 - 23:00: Hall A: Åpningsparty Smak 2017

Onsdag:

10:00 - 18:30, Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Nordic Chefs team Challenge

10:00 - 16:00, Hall D (konkurranse): NM i Pizza 2017

10:00 - 20:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 20:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 17:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – semifinale

11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Mot til å lykkes

11:00 - 13:30: Seminarrom 1, hall E (seminar): Den store burgerbølgen

12:00 - 12:30: inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Hvordan treffe blink: Forbrukertrender i mat og drikke

12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Digitale krav til ledere

14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fremtiden er her nå!

15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Utstyr som virker som det skal med reduserte kostnader

16:00 - 16:45: Seminarrom 1, hall E (seminar): Trygg mat - bli klar for smilefjes

18:00 - 18:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ølrevolusjonen som ikke tar slutt

Torsdag:

10:00 - 20:00: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM Årets Konditor 2017

10:00 - 20:00: Hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 18:00: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 17:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – semifinale

11:00 - 11:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Reiseliv i vekst - skaper nye jobber

12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Fra idé til lønnsomhet

12:00 - 19:00: Hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017

12:00 - 15:30: Hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen hall E (seminar): Mattrender - hva skjer de neste årene?

14:00 - 14:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Lokal mat i horecanæringen

14:00 - 15:00: Seminarrom 1, hall E (seminar): Hvordan få 700 000 nye kunder hver dag?

15:00 - 15:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ikke kast maten - den er gull verdt!

16:00 - 16:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fra en sjark i Finnmark til Noma

17:00 - 17:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Øl og mat - hånd i hånd

Fredag:

10:00 - 14:30: Mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Årets Grønne Kokk

10:00 - 16:00: Hall D (konkurranse): Finaler NM i Kaffekunst

10:00 - 14:30: Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 16:00: Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 – Finale

11:00 - 11:20: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Glimt fra rapporten «Servering mot 2025»

11:00 - 11:45: Seminarrom 2, hall E (seminar): Cognac - Fra Napoleon-myter til amerikansk rapkultur

12:00 - 12:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Er bærekraftig mat bærekraftig business?

12:00 - 15:30: Hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017

12:00 - 14:30: Hall C (konkurranse): Finale NM i Maskinoppvask

13:00 - 14:00: Seminarrom 1, hall E (seminar): «Servering mot 2025»

13:00 - 13:30: Inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Etter mindre salt, sukker og fett - hva kommer da?

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen