Slik blir NM i kokkekunst

Med to uker igjen til dyst, er det meste klart for NM i kokkekunst.

Hvilke ti deltakere som skal konkurrere om Norgesmester-tittelen og Kongepokalen har vært kjent en stund, men i dag ble det også offentliggjort hvem som får det ærefulle oppdraget med å være dommere.

Hoveddommer blir Per Mandrup som kommer fra Danmark/WACS culinary, mens Anne Dorthe Magnus Ask fra Kokkenes Mesterlaug Rogaland er plassdommer. I tillegg er det fire smaksdommere: Jan Kåre Johansen fra Kokkenes Mesterlaug Nord Trøndelag, Espen Aunaas  fra Trondheim Kokkenes Mesterlaug, Kristine Øvrebø fra Bergen Kokkenes Mesterlaug, Jørn Lie fra Kokkenes Mesterlaug Oslo.

Messe-samarbeid

NM i kokkekunst arrangeres av Norges Kokkemesteres Landsforening og Trondheim Kokkenes Mesterlaug i forbindelse med Meny-messen i Trondheim, 14. og 15. september.

Trekning av kjøkken for de 10 finalistene er på tirsdag kveld den 13. september.

Fem skal konkurrere onsdag og de siste fem skal konkurrere torsdag. Vinneren blir offentliggjort torsdag kveld.

Sterkt felt

Finalistene er:

Marius Dragsten Kjelsrud, Lukasz Brekke, Theodor Breyholtz Ulstein, Daniel Rosvold, Inge Marelius Olsen, Lene Rabben, Runar Helgeland, Frida Netland Berge, Øyvind Bøe Dalelv og Martin Trana Flak.

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen