Roar Hildonen er Årets Restauratør

Trondheim-restauranten To Rom og Kjøkken ved eier Roar Hildonen (i midten) er hedret med utmerkelsen Årets Restauratør.

Prisen – diplom og en pengesum – ble overrakt under Serviceforum på Sola Strand Hotel av instituttleder Truls E. J. Engstrøm og Terje Hansen styreleder i NHO Reiseliv Vest-Norge.

Utmerkelsen Årets Restauratør ble første gang delt ut i 2006. Etter et opphold blir den årlige tradisjonen nå videreført i et samarbeid mellom NHO Reiseliv og Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger. 30 restaurantbedrifter og deres ledere ble nominert til årets hederspris.

Skilte seg ut

Kriteriene var omfattende, fra å kunne by på gode måltidsopplevelser, kundetilfredshet, ansvarlig ledelse og drift til konseptgjennomføring og samfunnsansvar.

 

Av en håndfull kvalifiserte kandidater skilte Roar Hildonen i restaurant To Rom og Kjøkken seg ut. Spisestedet har vært et veldrevet fyrtårn i bransjen med strålende resultater både økonomisk og når det gjelder måltidsopplevelser.

Lang erfaring

Hildonen har med sin over 30 års erfaring i bransjen vært med å prege både resultatene, atmosfæren og staben til å yte på et jevnt høyt nivå over tid. Restauranten satser på trønderske råvarer. De over 30 faglærte kokker og servitører som i restaurantens ti-årige historie har fått sin faglige ballast her, har i tillegg til kunnskap og ferdigheter fått engasjement og glød med på kjøpet.

 

Hildonen var nominert i godt selskap. De to øvrige finalister til utmerkelsen Årets Restauratør var Jørn Lie (Gamle Raadhus og Vaaghals, Oslo) samt Tom Victor Gausdal (Strand restaurant, Bærum og Smalhans, Oslo).

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen