Rezidor til Slovenia

Carlson Rezidor åpner hotell i Slovenia og er dermed på plass i hele 79 land.

Carlson Rezidor kunngjør nå åpningen av sitt første hotell i Slovenia - Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana. Hotellet med 236 rom er en konvertering av et eksisterende hotell som vil bære Radisson Blu-navnet i slutten av 2015. Med åpningen av hotellet i Slovenias hovedstad er nå Rezidor Hotel Group til stede i 79 land verden over.

– Vi er glad for å åpne i et nytt land, og for ytterligere å utvide vårt sterke nettverk i hovedstedene i Sentral- og Øst-Europa. Radisson Blu Plaza Hotel vil være Ljubljanas første internasjonale hotell i det øvre sjiktet, og vil tilføre verdi til den lokale reiselivsnæringen, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

– Vil bidra til vekst

– Denne åpningen i et nytt marked reflekterer vårt innovative tankesett. Slovenia har et betydelig vekstpotensial innen reiseliv og turisme. Vi vil bidra til landets vekst og til å utvikle økonomien lokalt og ønsker å få begge våre kjernemerker, Radisson Blu og Park Inn by Radisson, ulike steder i landet, tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Radisson Blu Plaza Hotel ligger 3 km fra Ljubljana sentrum og er en del av BTC City, Slovenias viktigste område for handel, shopping, underholdning og kultur. I tillegg til de 236 gjesterommene med gratis høyhastighets internett, vil hotellet tilby en rekke tjenester og fasiliteter som heldagsrestaurant og lobbybar, bar i toppetasjen, tre møterom, et styrerom, treningsstudio og parkeringsområder.

 

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen