Prestisje-pris til Scandic Nidelven

Hotellet i Trondheim vant prisen «Guest Service Award», eller årets servicehotell, i konkurranse med 221 Scandic-hoteller i hele Norden og i Europa.

Publisert Sist oppdatert

Prisutdelingen «President’s Awards» fant sted i Stockholm på den årlige konferansen med alle hotelldirektører i Scandic. Av totalt åtte priser gikk tre til Norge.

Juryen begrunner vinneren slik:

«Alle medarbeidere har jobbet hardt for å fortsette å være hotell nummer én i Trondheim. Den sterke kulturen om å ha kunden i fokus sikret hotellet flere anerkjente priser, blant annet det uoffisielle norgesmesterskapet i frokost Twinings Best Breakfast for tiende året på rad, og Travel Awards servicepris 2015 stemt frem av norske hotellgjester. Hotellet har en servicekultur som sitter i veggene og hvor alle medarbeidere er med på å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester. Terningkast seks fra kirkerådets ukelange store konferanse var et av høydepunktene i 2015.»

– Gjev pris

Ledergruppen i Scandic Norge ble tildelt prisen «President’s Award for Special Achievements», og kokken Ana Franciska Almeida fra Scandic Helsfyr ble «Team member of the year».

– 221 hoteller over hele Norden og i Europa er med i konkurransen, så dette er en gjev pris. Scandic Nidelven har kundeservice i ryggmargen, og er en verdig vinner av årets servicehotell. Gratulerer til vinnerne og takk for en fantastisk innsats, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Vant for integreringen av Rica

Han og resten av ledergruppen i Scandic Hotels Norge ble forøvrig tildelt President’s Award for Special Achievements for den vellykkede integreringen med Rica etter oppkjøpet i 2014. Gjestetilfredsheten har økt, Scandic har tatt markedsandeler og medarbeidertilfredsheten har utviklet seg positivt gjennom integrasjonen.

– Det er veldig hyggelig å få denne utmerkelsen fra våre egne. Det har vært de to mest spennende årene i vår karriere. At vi som ledergruppe for Scandic Hotels Norge blir satt pris på av våre kollegaer er stort for oss, sier Svein Arild Steen-Mevold.

Flere vinnere

Med President’s Awards vil Scandic hedre ledere og medarbeidere som har gjort en fremragende innsats i året som har gått. Det ble delt ut priser i følgende kategorier:

- Guest Service Award – Scandic Nidelven (Norge)

- Team Member of the Year - Ana Almeida, Chef at Scandic Helsfyr (Norge)

- President’s Award for Special Achievements - Ledergruppen i Scandic Norge

- Hotel of the Year - Scandic Park Helsinki (Finland)

- CSR Hotel of the Year - Scandic Potsdamer Platz (Tyskland)

- Fighter of the Year - Kirsten Glente, Scandic Palace Hotel – (Danmark)

- Commercial Award - Tanja Andresen (Danmark)

- General Manager of the Year - Jesper Henryson (Sverige)

Powered by Labrador CMS