Pandox med millardoppkjøp

Pandox er enige med det amerikanske investeringsselskapet Invesco Real Estate om kjøp av sju hotelleiendommer.

Eiendommene det er snakk om inneholder totalt 1744 rom. Fire av hotellene ligger i Tyskland, to i Østerrike og et i Nederland. Ifølge Pandox selv er hotellene av veldig høy kvalitet, de tilhører øvre full-service kategorien og driftes i dag av velkjente hoteloperatører på langsiktige kontrakter.

– Med oppkjøpet entrer Pandox to nye hotellmarkeder og fire interessante hotellbyer. Vi styrker vår tilstedeværelse i Tyskland, som er det største hotellmarkedet i Europa. Vi demonstrerer også at det er et stort potensial for Pandox for å styrke vår kjernevirksomhet med god lønnsomhet i det største hotellmarkedet i Europa, sier Anders Nissen, administrerende direktør i Pandox.

Kjøpet er ventet å fullføres ved utgangen av året, forutsatt at myndighetene godkjenner det og at vilkårene i avtalen oppfylles.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen