HØYTFLYVENDE: Den nye menyen ombord i SAS. Harahorn flyr høyt.

Take off for Harahorn

Prisvinnende Harahorn Small batch gin, flyr bokstavelig talt høyt. Nå kan nemlig SAS-passasjerer nyte den norskproduserte gin-en.

Når du har plassert håndbagasjen i bagasjehyllen over deg, festet setebeltet og senket stolryggen til ønsket posisjon, er det bare å vippe ut den nye SAS-menyen og bestille deg en norsk gin.

Harahorn Gin - som produseres ved Det Norske Brenneri i Grimstad - har nemlig i skarp konkurranse med andre nordiske giner blitt valgt ut av SAS. Det betyr at den nå finnes på alle langdistanseflygninger til Europa og oversjøisk.

– Stolte

Ombord i flyene serveres Harahorn i miniatyrflasker og som halvlitere på Business Class - selvsagt som en GT.

– Vi er stolte av at SAS valgte Det Norske Brenneri og Harahorn. Etter bare en måned i lufta har vi merket økt etterspørsel både innenlands og fra mange markeder, sier Odd J. Nelvik i Det Norske Brenneri.

Harahorn gin ble tildelt gullmedalje i verdens største brennevinskonkurranse i San Francisco i 2016.

Peter Lawrance er øverste sjef for alt som serveres ombord i SAS-flyene og er svært tilfreds med tilbakemeldingene fra passasjerene.

– Vår ambisjon er å finne og benytte lokale partnere og løfte de unike produktene, sier han.

Harahorn har havnet i godt selskap. SAS har også valgt to øltyper og en vodka med humle fra danske Mikkeller, whisky fra svenske Macmyra og Ringi eplemost fra Norge som et ledd i flyselskapets nye drikkekonsept.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen