Nytt magasin ute nå!

En flunkende ny utgave av Hotell- og restaurantmagasinet er ute nå. Klikk her for å se hva vi byr på.

Årets neste siste utgave av Hotell- og restaurantmagasinet har forhåpentligvis funnet veien til posthyller og postkasser over hele landet. Her er en liten oppsummering av hva vi tilbyr deg i denne utgaven:

- Bransjens bredeste dekning av Årets kokk 2015. Vi har både bildene og intervjuene fra det som ble Stavanger-kokken Christopher W. Davidsens drømmedag.

- Er du hva du sponser? Gir sponsorporteføljene til Norges to største hotellkjeder et godt bilde av hva de vil formidle? Vi har tatt en titt på hva de bruker penger på.

- Budsjettduell i Oslo. Smarthotel vs Citybox. Hvem har det beste totalproduktet?

- Choice med offensiv i Bergen.

- Resepsjonsfritt hotellalternativ i Tønsberg.

- Eventyrlig besøk på Møre-kysten.

- Stor sak om de eneste hotelldriverne igjen på Sjusjøen.

- Friske takter på Byporten.

- Revolusjonerende rottejakt.

- Eksklusiv gårdsrestaurant - midt i hovedstaden.

- Test av Brasserie Paleo - står den til forventningene?

Dette og mye mer får du enten HER eller i papirutgaven som skal ha funnet veien til deg nå.

PS: Har du ikke fått siste utgave, eller vil du bli abonnent? (GRATIS) Da hører vi gjerne fra deg på tips@hotellmagasinet.no. Har du tips om spennende saker eller interessante personer bruker du eskil@hotellmagasinet.no.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen