Utsolgt igjen

ARRANGERER: Fra venstre:Konrad Sel, arrangør Utstillingsplassen Messer asØyvind Larsen, RNI asGeir Kjærstad, ASKO asFrank Asle Mathisen, NHO Innlandet

Myggen biter!

Messen på Hamar er kanskje bare en liten mygg i forhold til SMAK, men du verden så hardt myggen på innlandet biter.

Publisert

Østlandske Storhusholdning 2019 ble på nytt utsolgt før påmeldingsfristen og 23-24. oktober åpner, det som kan se ut til å bli den beste innlands-messen ever, sine dører. Over 80 utstillere til hele horeca-markedet er på plass, både for privat og offentlig sektor.

– Vi håper eiere, ledere og ansatte i hele Innlandet setter av en av disse dagene for å møte de viktigste leverandørene innenfor mat og drikke produksjon. sier messegeneral Konrad Sel.

Gode seminarer

Nytt i år at det settes et sterkt fokus på effektiv matproduksjon, reduksjon matsvinn og ikke minst effektiv avfallshåndtering.

Det er også en del spennende fagstoff i seminarform. Styreleder i ASKO-gruppen Torbjørn Johannson vil onsdag 23. oktober kl. 13.00-13.30 fortelle om sitt engasjement og dele sine erfaringer. Torsdag 24. oktober kl. 13.00-13.30 vil Erik Vold i Kutt Matsvinn 2020 gi konkrete ideer og råd som alle i hele horeca-bransjen kan ta med seg hjem og skape økt lønnsomhet i sine bedrifter. Kutt Matsvinn har sammen med NHO Innlandet en informasjonsstand som alle kan besøke under hele messen.

GLEDER SEG: Fra venstre: Werner Granmo, RagnSells as Konrad Sel, Utstilligsplassen Messer as Kjell Sørum, RagnSells as.

Gir tips om avfall

I tillegg har messearrangøren inngått et tungt samarbeid med RagnSells i avfallshåndteringen før, under og etter messen. Sammen vil de vise hvordan alle små og store bedrifter kan på en enkel måte legge forholdene til rette for tilnærmet komplett håndtering av alt avfall.

– Mange snakker om bærekraft uten å gjøre det i praksis, her vil vi vise konkrete eksempler og løsninger på hvordan! sier Konrad Sel videre.

I tillegg er arrangøren opptatt av rekruttering og kompetanseheving og vil som vanlig arrangere ASKO Servering Norgescup for kokkelærlinger, samt videreføring av konkurransen Innlandskokken.

Østlandske Storhusholdning er en lukket fagmesse og er et samarbeid i regi av Utstillingsplassen Messer as og NHO Reiseliv Innlandet. Det er gratis for de besøkende.

Powered by Labrador CMS