FIKK PRIS: Nattevakt Staale André Abel (t.v.) og direktør Cornelius Middelthon.

"Kongepris" til nattevakt

Staale André Abel har arbeidet som nattevakt ved Sola Strand Hotel i hele 30 år. Nå er han hedret med Medalje for lang og tro tjeneste fra Norges Vel.

Staale André begynte å arbeide som nattevakt på Sola Strand Hotel da han var 24 år gammel. Han har tatt meget godt vare på gjester og det 103 år gamle hotellet gjennom mangfoldige nattetimer siden den gang.

PERLE: Sola Stran Hotell har en av Norges flotteste beliggenheter.
PERLE: Sola Stran Hotell har en av Norges flotteste beliggenheter.

 

Staale André ble hedret med kake og fine ord av sine kolleger på Sola Strand Hotel ved overrekkelsen av medaljen.

– Det står stor respekt av å ha arbeidet som nattevakt i hele 30 år, da dette er en meget krevende stilling blant annet fordi man er i utakt med andres hverdag. Vi setter stor pris på Staale André sin arbeidsinnsats og lojalitet gjennom disse årene, sier Cornelius Middelthon, direktør ved Sola Strand Hotel.

Om Medaljen for lang og tro tjeneste:

Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888. Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen