Klart for Bocuse-drama

År med trening er gjennomført og kun de siste viktige forberedelsene gjenstår. I morgen braker Bocuse d'Or løs og vi er på plass.

24 kokketeam, fransk fjellørret, perlehøne og nerver i høyspenn. I morgen braker det løs med Bocuse-drama i Lyon da de 12 første lagene skal i aksjon. Ørjan Johannessen skal i ilden først på onsdag og det er knyttet både mye håp og store forventninger til "vår" mann. Kan han forbedre tredjeplassen fra 2013?

I boks fire

Ørjan og commis Jimmy Øien har trukket boks fire på onsdag, noe som gjør at de skal starte 08.30. Fjellørreten skal serveres 13.30, mens perlehønen skal være klar 14.05. 

Hotellmagasinet reiser ned til Lyon sammen med en stor norsk delegasjon i morgen og vil være tett på begivenhetene, både under konkurransen og når vinnerne utropes.

Her blir det Quality-hotell

— Bodø is "booming" og vi skal være en del av det, sier eier av Nordic Choice Hotels, Petter Stordalen, som i samarbeid med direktør Morten Chr. Jakhelln og Hundholmen Byutvikling skal bygge hotell i Bodø. Les hele saken

Til toppen