Karla Siverts er død

Den kreftsyke kokkestjernen Karla Siverts er død, 29 år gammel.

«Tusen takk for all støtten! Karla reiste videre i kveld kl 21.35. Kjærlighet». Det skrev ektemann Thorleif Linhave Bamble på den åpne Facebook-gruppen "En gruppe for Karla og håpet", i går kveld.

Karla Siverts var kjøkkensjef på Smalhans i Oslo og har kjempet mot kreftsykdommen de siste to og et halvt årene. Hun startet nylig på en fjerde cellegift-kur i et forsøk på å begrense spredningen av eggstokkreften som ble oppdaget under fødselen av datteren Juno.

Tidligere i år ble det satt i gang en stor innsamlingsaksjon for å samle inn penger til immunterapi, men Siverts fikk vite at hun var for dårlig til å starte behandlingen. Pengene som skulle brukes på immunterapi vil blant annet gå til å sikre den nærmeste tiden for familien. Det er også opprettet et legat i Karlas navn. Formålet med legatet er å hjelpe andre som havner i samme situasjon, samt opprette et stipend for kokker.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen