Karla Siverts er død

Den kreftsyke kokkestjernen Karla Siverts er død, 29 år gammel.

«Tusen takk for all støtten! Karla reiste videre i kveld kl 21.35. Kjærlighet». Det skrev ektemann Thorleif Linhave Bamble på den åpne Facebook-gruppen "En gruppe for Karla og håpet", i går kveld.

Karla Siverts var kjøkkensjef på Smalhans i Oslo og har kjempet mot kreftsykdommen de siste to og et halvt årene. Hun startet nylig på en fjerde cellegift-kur i et forsøk på å begrense spredningen av eggstokkreften som ble oppdaget under fødselen av datteren Juno.

Tidligere i år ble det satt i gang en stor innsamlingsaksjon for å samle inn penger til immunterapi, men Siverts fikk vite at hun var for dårlig til å starte behandlingen. Pengene som skulle brukes på immunterapi vil blant annet gå til å sikre den nærmeste tiden for familien. Det er også opprettet et legat i Karlas navn. Formålet med legatet er å hjelpe andre som havner i samme situasjon, samt opprette et stipend for kokker.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen