Kåret til årets mest etiske selskap

Rezidor Hotel Group er kåret til dette års mest etiske selskap for femte år på rad.

Publisert Sist oppdatert

Utmerkelsen som Rezidor har fått fra Ethisphere, er basert på kriterier som blant annet etikk, samfunnsansvar, lederskap og innovasjon for å nevne noe. Aktører som Levi Strauss & Co, Google, L' ORÉAL og General Electric, er også på den prestisjetungelisten sammen med Rezidor Hotel Group.

Hedersbevningen reflekteres av hotellgruppens store engasjement for etisk forretningsvirksomhet, gjennom de tre søylene i Rezidors forretningsprogram; Think people, Think Together og Think planet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Det er vanskelig å vurdere etikk på konsernnivå, men Ethisphere har identifisert de viktigste kriteriene for å gjøre det, sier Thomas Donaldson, professor i jus og forretningsetikk ved The Wharton School.

– Vi er stolte over at Rezidor har fått denne utmerkelsen av Ethisphere, på globalt nivå, for våre sørvisfilosofier: «Responsible Business Program» og «Code of Business Ethics». Rezidor har hvert år siden 2010 mottatt denne utmerkelsen, sier Wolfgang M. Neumann, president og CEO i Rezidor Hotel Group.

 

 

Powered by Labrador CMS