Imponert Kronprins

Årets Kokk: Kronprins Haakon ble meget imponert over matkunsten og tempoet da han besøkte Årets Kokk 2015 nylig.

– Det er rett og slett et imponerende nivå her, sa en begeistret Kronprins, som ble intervjuet av Arne Hjeltnes.

Kronprins Haakon fikk dessverre ikke smake på noen av matkunstene, men sa at han først og fremst ble imponert over tempoet til deltakerne.

God på speilegg

Han fikk også spørsmål om hva som er hans egne signaturretter.

– Jeg er veldig god på speilegg og havregrøt, men så har jeg også en pastarett med gulrøtter som jeg er ganske fornøyd med, sa Kronprinsen med et smil.

Hjeltnes ville så vite hva Kronprinsen mente om at Norge er en av stornasjonene i Bocuse d' Or.

– Det er virkelig bra levert av et såpass lite land. Det er også viktig at vi hedrer matfaget og jeg vil tro det gir inspirasjon til andre som jobber med mat i Norge, sa Kronprins Haakon.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen