NYTT: I Kvartal 32 i Kristiansand skal Starbucks etablere seg.

Her blir det Starbucks

I sommer etablerer Starbucks seg i nye Kvartal 32 på nedre torv midt i Kristiansand sentrum. Dette blir Starbucks sin 20. butikk i Norge.

– Vi er svært stolte av at Starbucks nå etablerer seg i vårt nye prosjekt midt i Kristiansand sentrum. Christiansholm Eiendom har som mål å fremme utvikling og attraktivitet i sentrum, og Starbucks sin etablering vil bidra sterkt til å gjøre sentrum av Kristiansand til en enda mer attraktiv møteplass, shoppingdestinasjon og opplevelsesarena, sier Anstein Fidje, partner og eiendomsutvikler i Christiansholm Eiendom

Avgjørende plassering

Administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige, Joannis Vendrig gleder seg til å åpne i Kristiansand.

– Beliggenheten i sentrum av Kristiansand er helt avgjørende for oss. Starbucks ønsker å være tilstede i det levende bybildet, sier Vendrig.

Kvartal 32 vil totalt sett romme 29 000 kvadratmeter med forretninger, restauranter, kafeer, hotell, kontorlokaler og et nytt parkeringshus. Starbucks blir å finne i 1. etasje i Rådhusgata 10.

Jakter gode folk

Nå begynner arbeidet med å finne dyktige medarbeidere som skal gjennom en grundig opptrening for å kunne lage og servere den kjente kvalitetskaffen fra Starbucks.

– Vi ønsker å ansette cirka 15 butikk-partners. Personene vi leter etter er engasjerte og åpne, med en sterk tro på det gode i møtet mellom mennesker, med kaffen som det naturlige samlingspunktet, sier Vendrig.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen