marawell_logo_1200x900

Haut Nordic lanserer Marawell Hotels

Haut Nordic lanserer en ny hotellkjede i Norge, med flere banebrytende elementer. Blant annet at gjesten ikke betaler om han eller hun ikke er fornøyd.

Publisert Sist oppdatert


Marawell åpner sitt første hotell i Oslo Airport City, Gardermoen høsten 2022. Det skal bli et flaggskip med unike fasiliteter for den individuelle gjest. Marawell Hotels skal på sikt gå internasjonalt med det nye hotellkonseptet.

– Vi skaper miljøer der atmosfære og fargevalg gjenspeiler vår filosofi om harmoni og balanse. Det overordnede er omtanke for den individuelle gjest. Ved bruk av teknologi, møter vi behovet til morgendagens reisende med blant annet fleksitid og livsstilsgaranti. Hotellkjeden gir gjesten en livsstilsgaranti, som innebærer at hotellet garanterer for et godt opphold, og de ansatte har alle rettigheter slik at de evner å få deg fornøyd om noe mangler under et opphold hos Marawell Hotels. Er ikke gjesten fornøyd betaler de heller ingenting. Vi er nyskapende og annerledes, og har klokketro på at markedet er klar for en kjede som fokuserer på enkeltmennesket, understreker Olav Langli, Chief Operating Officer (COO).

Alle ønsker et stressfritt liv

 

Hotellkonseptet er bygget på en helhetlig tanke om verdien av helse, mental balanse, hvile og kosthold i en travel verden. Helsetrenden er global, den nye hotellkjeden Marawell Hotels tar grep om trenden og satser på en holistisk tilnærming til livsstil.

Marawell Hotels fokuserer på bevisstheten i samfunnet rundt egentid og egenpleie. Hotellkjeden satser 100% på kombinasjonen business og helse, uten å bli helsefarm av den grunn. Marawell Hotels har en visjon om harmoni og balanse for den individuelle gjest. Ambisjonen er å inspirere gjesten til å ta gode valg i hverdagen og leve mer i øyeblikket. Marawell Hotels skal tilrettelegge på en måte som tjener samfunnet og gjesten på best mulig måte. Bærekraft og omtanke for gjestens behov er bærebjelkene i det nye hotellkonseptet.

Sjekk ut når du vil

Blant annet blir de Norges første hotellkjede med fleksitid.

– Å leve livet i balanse er en stor utfordring i et samfunn der vi trekkes i alle retninger og skal rekke alt, helst samtidig. Det å leve det gode liv på reise «on the go», er overordnet i hotellkonseptet og som første norske hotellkjede lanserer Marawell Hotels fleksitid. Du kan sjekke ut og inn når du vil. Har du behov for en dusj før et viktig møte klokken to eller behov for å sove midt på dagen, er alt lagt til rette for det. Bransjenormen med innsjekk klokken tre er nå historie med lanseringen av Marawell Hotels, skriver de i en pressemelding.

Fakta om Marawell:

Høsten 2022 åpner Haut-Nordic konsernet sitt første Marawell hotell i det som blir Nordens mest fremtidsrettede næringspark, Oslo Airport City på Gardermoen. Marawell Hotel Oslo Airport City får 410 hotellrom, 22 møterom, takterrasse, coworking, japansk restaurant med norske råvarer og et toetasjes trening og velværesenter. Parkering i kjelleren vil ha gode lademuligheter for sykkel og bil.

Marawell Hotel Bergen blir hotellkjedens andre hotellåpning og ett nybygg i hjertet av Bergen by. Flere hoteller er allerede under planlegging.

Powered by Labrador CMS