Har fått grønt lys for utbygging

Petter Stordalen bruker 1 milliard for å utvide Clarion Hotel Royal Christiania til å bli hovedstadens største hotell.

Ifølge Finansavisen har byrådet i Oslo overkjørt sin egen fagetat når de nå har gitt grønt lys for utvidelse av Clarion Hotel Royal Christiania. Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune mente nemlig at Stordalens utvidelse var for omfattende og lanserte sitt eget utbyggingsforslag da de vurderte saken. Nå har imidlertid det rødgrønne byrådet konkludert med at Choice-kjedens planer kan realiseres.

Det betyr at hotellet utvides fra 532 til 815 rom, en ny fløy på 16 etasjer og konferansesal for minst 1000 gjester. Prisen er estimert til rundt regnet 1 milliard kroner.

Fra sykesengen på Ullevål, hvor Stordalen var inne for å reparere en "yrkesskade i tommelen", fortalte han til Finansavisen at han ser for seg at dørene kan åpne innen 2020.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen