Går mot rekordsommer i fjellet

Norefjell Ski & Spa har doblet forhåndsbookingen på ferie- og fritid sammenlignet med i fjor, og går mot all-time-high i juni, juli og august. Svak norsk krone gjør at utenlandske turister valfarter til fjells.

– Vi opplevde en kraftig økning i bookingen fra utenlandske turister i vinter, og nå viser det seg at veksten fortsetter inn i sommeren. I juni, juli og august har vi nå en dobling i antall bookede romdøgn sammenlignet med i fjor. Vi kommer til å sette ny rekord, sier Anne Rustberggard Varden, adm. direktør ved Norefjell Ski & Spa.

Det er spesielt én nasjon som skiller seg ut som svært interesserte i norsk sommerfjellferie. – Nederlenderne. Det har tatt fullstendig av med booking i Nederland. Vi synes jo det er veldig morsomt. Jeg tror vi tilbyr noe eksotisk og spennende sett med nederlandske øyne, sier Varden.

I tillegg til fottur i fjellet, spa og velvære tilbyr Norefjell Ski & Spa seteropplevelser for familien og barna. På hotellets egen seter kan barna klappe og mate dyrene og lære mer om seterdrift og dyrehold. – Vi ønsker at gjestene skal få oppleve ekte sommer på fjellet, og seterliv er en naturlig del av det, avslutter Varden.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen