Monteringen av det nye systemet skal ifølge produsenten være enkel og tidsbesparende.

Funksjonelt kjøle- og fryserom

MP Storkjøkken har lansert Instaclack, en helt ny løsning for kjøle- og fryserom med enkel installasjon og god fleksibilitet.

Instaclack er et enkelt, moderne og funksjonelt system skriver MP Storkjøkken i en pressemelding. Systemet har helt hermetiske leddpanel, rustfrie plater, selvsentrerende elementer og er uten kuldebroer.

Systemet forenkler installasjonen og reduserer monteringstiden. Panel kan monteres og demonteres så ofte som ønskelig, og rommene kan lett utvides i størrelse etter behov.

Dører og aggregat kan monteres på valgfri vegg, venstre eller høyre hengslet. Rommene leveres komplett med forsterket gulv og dør med lås.

- Vi er stolt over å lansere en ny konkurransedyktig og fleksibel løsning på det norske markedet. Vi leverer ikke bare kjølerom. Vi leverer komplette løsninger med aggregater og hyller igjennom vårt forhandlernettverk, over hele landet, sier driftssjef Helge André fra firmaet MP Storkjøkken. 

 

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen