Fra støvsugerfabrikk til botell

Tilbyr eksklusive «hotellopplevelser» i nedlagt støvsugerfabrikk i Stockholm.

Sveriges første botell, en eksklusiv boløsning for lengre opphold, åpner nå i Stockholm.

Den nordiske eiendomsutvikleren Forenom har gjort en avtale med Botell Volta om «hotelldriften». Målet er å være et alternativ for gjester som vil ha stilfulle bomuligheter nær Stockholm sentrum, i dette tilfellet Bromma.

– Med Botell Volta lager vi et helt nytt konsept i Sverige. En viktig del her er at leilighetseieren kan bruke leiligheten når de trenger den og leie den ut via en profesjonell aktør resten av tiden. Det var veldig viktig å finne den ideelle partneren til et slikt prosjekt og Forenom møte disse kriteriene, sier Botell Voltas grunnlegger Olle Larsson.

(Saken fortsetter under bildet)


Den første av flere

Ikke overraskende høster han støtte i påstanden over fra Forenom-direktør Jussi Saarinen.

– Dette Botell Volta-konseptet er akkurat det våre kunder håpet på. Et «Extended Stay Hotel» hvor alle detaljer er skapt for en total kundeopplevelse. Denne lokasjonen vil bli den første av en serie «Boutique-leiligheter» i Sverige, forteller han ambisiøst.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen