Årets beste stand ble Liebherr-Norge. Fra venstre juryleder Rune Østby Hansen, X Meeting Point, Håkan Nyhaugen, Liebherr-Norge, Corinna Keddeinis, Liebherr-Norge og Arve Brekkhus, Byggeindustrien.

Messens beste stand

Standen til Liebherr-Norge ble kåret til den beste på Vei og Anlegg 2018. Utdelingen av utmerkelsen fant sted fredag ettermiddag.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

En fagjury bestående av juryleder Rune Østby Hansen (X Meeting Point), Arve Brekkhus (Byggeindustrien), Lene Eikefjord (Byggenæringens Mediesenter) og Morten E. Bjerke (Oktan), hadde ingen enkel oppgaven med å plukke ut en vinner blant de over 280 utstillerne.

I følge juryleder Rune Østby Hansen, var det i år mange gode kandidater, både blant utstillerne på uteområdet og inne i Hall 1.

Viktige kriterier juryen tok hensyn til var utnyttelse av standareal, stoppeffekt og kreativitet/lyssetting.

Under overrekkelsen av diplomet, som bekrefter at Liebherr-Norge ble årets stand, leste Østby-Hansen opp juryens begrunnelse.

- Liebherr-Norge har en stor stand med mye utstyr, men som fortsatt er luftig, systematisk og inviterende. Kutterflis gjør standen lys og vennlig med en fin kontrast til tungt utstyr. Den åpner mot besøkende som blir invitert inn mot lekkert salgskontor, som ikke lider av gigantomani. Blikkfanget er en svært høy kranarm. De har pent uniformerte ansatte, med profesjonell og hyggelig fremtreden, uttalte Rune Østby Hansen.

 

Bildetekst:

Powered by Labrador CMS