Fra fotball til The Edge

Eirin Isabell Iversen blir ny salgssjef ved Clarion Hotel The Edge.

Det melder hotellet i en pressemelding.

Iversen kommer fra jobben som salgsleder i Tromsø IL. Tidligere har hun jobbet ved konkurrenten Rica Ishavshotell der hun hadde gode resultater og ble kåret til årets selger i Rica-konsernet.

– Det er veldig trist å forlate TIL hvor vi virkelig har fått det til å svinge, men når muligheten på Clarion Hotel The Edge dukket opp var det vanskelig å takke nei, sier Iversen i pressemeldingen.

Vil forme hotellet

– Jeg gleder meg utrolig mye til å lede et allerede fantastisk salgsteam, samt være med på å forme hotellet gjennom å være en del av hotellets ledergruppe, sier hun.

Hotelldirektør Øyvind Alapnes er svært fornøyd med å få med Iversen på laget.

– Vi satte oss ambisiøse mål fra starten av og har på utrolig kort tid klart å gjøre Clarion Hotel The Edge til et hotell for både tilreisende, konferansegjester og byens befolkning. Med Eirin på laget får vi nå inn en person som kan ta oss til ytterligere høyder, sier han.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen