Fornøyde og slitne

8/10 poeng. Det var den umiddelbare egenvurderingen fra Christopher Davidsen etter dagens maraton-økt i Bocuse d'Or.

– Det er alltid småting som kunne vært gjort annerledes, men vi er absolutt fornøyd med det vi leverte. Jeg gir det 8 av 10 poeng, sa Christopher Davidsen til Hotell- & restaurantmagasinet umiddelbart etter konkurranseøkten var over.

– Vi rakk å smake på alt, og det er alltid bra. Jeg har troen, fortsatte han, mens han og commis Håvard Werland delte ut klemmer til venner, familie og støttespillere.

Spesielt satte nok Christopher ekstra pris på klemmene fra de to døtrene som har ropt og heiet hele dagen fra tribunen.

Nå venter en dag på "pinebenken" mens neste pulje konkurrerer, blant annet tre av de antatt sterkeste konkurrentene, Sverige, Danmark og Frankrike. 

Det var forøvrig tilløp til dramatikk da fiskeretten skulle leveres. Bare få minutter før levering påpekte juryen at steinene Norge hadde med seg for å legge fisken på ikke kunne brukes. Så og si uten å fortrekke en mine, lot de avgjørelsen være, og fortsatte leveringen uten diskusjon og uten steinene.

PS: Avgjørelsen og resultatet blir kjent onsdag ettermiddag rundt klokken 18.00. Vi er på plass og gir dere fyldig dekning utover ettermiddagen og kvelden.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen