Forlik for Stordalen

- Endelig går Tuppen og Lillemor igjen hånd i hånd. Selv om det kostet litt, er vi fornøyd, sier CPetter A. Stordalen.

Nordic Choice Hospitality Group har inngått forliksavtale med Tribe Invest konkursbo og Norgani/Pandox.

Forliket går ut på at Nordic Choice Hospitality Group betaler 80 millioner NOK til konkursboet. Kravene var i utgangspunktet på over 1 milliard NOK.

- Endelig går Tuppen og Lillemor igjen hånd i hånd. Selv om det kostet litt, er vi fornøyd. Pandox og Nordic Choice Hotels er begge ledende selskaper innen hotelleiendom og hotelldrift, og det er mye mer interessant å fokusere på fremtidsrettet business enn å dvele ved gamle tvister, sier Petter A. Stordalen.

Nordic Choice Hospitality Group har en rekke leieforhold med Norgani/Pandox. Begge parter er fornøyd med forliket og ser frem til videre samarbeid.

 - Forliket ble inngått fordi kostnadene ved å kjøre saken, både interne og eksterne, trolig ville blitt betydelige. Og saken ville med stor sannsynlighet gått i gjennom flere instanser i rettsapparatet. I tillegg er saken en stor belastning for begge parter, og Nordic Choice Hospitality Group ønsker en god relasjon til Norgani/Pandox, sier advokat Henrik A. Christensen.

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen