First Hotels sier Yess!

Yess! Hotel Kristiansand og First Hotels inngår franchise-samarbeid. – Kristiansand er strategisk viktig for oss, sier administrerende direktør i First, Roar Ingdal.

Yess! er et lyst og stilrent hotell meget sentralt beliggende i Kristiansand.

– Hotellet åpnet dørene for første gang i 2010, har en solid posisjon i byen og scorer høyt på brukergenererte sider som TripAdvisor. Jeg er veldig glad for å ønske Yess! velkommen til kjeden, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Det er Herlof Herlofsen som er medeier og startet opp hotellet, noe Ingdal mener er godt synlig.

– Herlof Herlofsen begynte å investere i hotell allerede på videregående skole og Yess! gjenspeiler dette unge og dynamiske inntrykket. Dette hotellet passer godt i vår eksisterende portefølje og jeg gleder meg over at First Hotels er tilbake i Kristiansand igjen, sier Ingdal.

Solid forankret

– Jeg er sikker på at dette samarbeidet vil gagne begge parter. First Hotels har et solid salgs- og distribusjonsapparat, stor skandinavisk kundegruppe og et sterkt varemerke. Når avtalen samtidig gir oss anledning til å videreføre vårt eget konsept og merkenavn i Yess!, blir dette en vinn-vinn situasjon.  Dessuten er det liten tvil om at hotellkjedens kjerneverdier, Joy, Care & Innovation, harmonerer med våre egne tanker om forretningsdrift, sier Herlof Herlofsen.

Yess! er hotellkjedens tredje signering for året.

– Vi skal fortsette veksten i alle markeder vi er etablert, og ikke minst i Norge. Det er viktig for oss med god geografisk spredning og tilby et bredt utvalg av hoteller, sier Ingdal.

Fakta om hotellet:

Åpnet: 2009

Antall rom: 67

Beliggenhet: Midt i Kristiansand sentrum, kun noen minutters spasertur unna togstasjonen.

Fasiliteter: Egen parkering og møterom/konferanserom.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen