FRYD OG GAMMEN: Ragnhild Fryd Johnsen ble ønsket velkommen med blomster og champagne da hun sjekket inn på Scandic Sjølyst.

Feiret to millioner medlemmer

Rekord for bransjens største lojalitetsprogram, Scandic Friends.

Publisert

Ragnhild Fryd Johnsen fra Bergen var den som tok lojalitetsprogrammet over den magiske grensen. Da hun ankom Scandic Sjølyst i Oslo i går, ble hun premiert med det høyeste medlemsnivået i Scandic Friends, «Top Floor by invitation», som gir henne utvalgte fordeler resten av livet.

Scandic Friends ble raskt Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen etter lanseringen for ni år siden, og det utvikles kontinuerlig.

– Service er vår lidenskap og med vårt lojalitetsprogram får vi sjansen til å gi de kundene som besøker oss oftest et bedre tilbud og mer personlig service hver dag. Neste år fyller vi ti år og tar ytterligere et steg når vi lanserer et nytt program med nye fordeler, økt fleksibilitet og en sømløs digital brukeropplevelse. Da føles det fantastisk å ha Ragnhild Fryd Johnsen og våre øvrige to millioner medlemmer med på reisen, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic Hotels.

Ragnhild Fryd Johnsen ble ønsket velkommen med blomster og champagne da hun sjekket inn på Scandic Sjølyst.

– Helt fantastisk! Jeg har akkurat startet i en ny jobb som innebærer en del reising, så timingen er helt perfekt. Jeg håper selvfølgelig på at det også blir noen private turer med overnatting hos Scandic, og jeg ser frem imot å benytte meg av alle fordelene og nyte alle de gode frokostene fremover, sier Johnsen.

PS: De to millionene medlemmene i Scandic Friends er fordelt på 36 nasjonaliteter. Programmet er basert på antallet hotellnetter, og er delt inn i fire nivåer. Alle stamgjester tilbys aviser, poeng og gratis overnattinger, stamgjestkvelder, rabatter i restaurantene og hotellbutikkene, og fordelaktige tilbud i helger og ferieperioder. I tillegg kommer skreddersydde kundetilbud som for eksempel konsertbilletter.

Powered by Labrador CMS