– Drømmetrekning

Norge, med Christopher W. Davidsen og Håvard Werkland, skal konkurrere fra kjøkken 11 på dag én under Bocuse d´Or i Lyon. 

I dag ble det foretatt trekning av kjøkkenrekkefølge i Bocuse d´Or 2017. Norge skal konkurrere fra kjøkken 11, dag én, som er tirsdag 24. januar.

Normalt har ikke rekkefølge og dag all verdens å si, men det er et knallsterkt heat Norge skal ut i. På samme dag finner vi både Sverige, Japan, Frankrike, Danmark og årets Europa-vinner Ungarn. Sistnevnte har fått boks 12, så det blir litt av en avslutning på dag én i Lyon.

Dag to inneholder riktignok både USA og Island, men umiddelbart ser det ut til at de aller fleste forhåndsfavorittene er å finne den første konkurransedagen.

– Vi er veldig, veldig fornøyd med trekningen og at vi får være sammen med "alle" de andre store landene. Her er det vel strengt tatt bare USA som mangler, men dette var helt glimrende, sier Christopher W. Davidsen på telefon fra Kautokeino. 

Dag 1 - tirsdag 24. januar:

1. Sverige

2. Kina

3. Finland

4. Chile

5. Japan

6. Sør Korea

7. Frankrike

8. Belgia

9. Danmark

10. Nederland

11. Norge

12. Ungarn

Dag 2 - onsdag 25. januar:

1. Singapore

2. Sveits

3. Australia

4. Estland

5. USA

6. Island

7. Tyskland

8. Canada

9. Brasil

10. Uruguay

11. Marokko

12. Guatemala

Hva synes du om trekningen?

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen