– Det var en marginal seier

Mesterkokk og jurymedlem i Årets Kokk, Eyvind Hellstrøm, sier Christopher W. Davidsen vant en "marginal seier".

– Det er 12 dommere med hver sine poengsummer, så det er vanskelig å si helt nøyaktig hvorfor han vant, men han var jo best overall. Når det er sagt så leverte alle veldig bra, sa Eyvind Hellstrøm til Hotellmagasinet.

Imponert

Den rutinerte Bocuse-kokken lot seg imponere over nivået i den norske finalen og røpet at det var meget jevnt i toppen.

– La meg si det sånn: Alle leverte veldig bra, det var store prestasjoner. Poengsummene kommer i morgen, men jeg kan røpe at det var helt marginalt. Det var få poeng som skiller og ingen klar, åpenbar årsak til av Christopher vant, sa Hellstrøm.

Så la han til:

– Men han var best totalt og fortjente å vinne. Det handler jo om å imponere dommerne, å skape en wow-faktor. Det vil jeg si at han klarte veldig bra. Men det er nå den tøffe jobben starter. Eller egentlig så er det ikke det, for dette var et skyhøyt nivå, så jeg er sikker på at vår kandidet vil hevde seg i Europa-finalen med dette produktet. Han har et høyt nivå allerede, sa Hellstrøm til Hotellmagasinet.

Her blir det Quality-hotell

— Bodø is "booming" og vi skal være en del av det, sier eier av Nordic Choice Hotels, Petter Stordalen, som i samarbeid med direktør Morten Chr. Jakhelln og Hundholmen Byutvikling skal bygge hotell i Bodø. Les hele saken

Til toppen