Choice først ute

Nordic Choice Hotels blir først i Norden med betalingsløsningen Apple Pay.

Som den første hotellkjeden i Norden, og et av de første landene utenfor USA, introduserer nå Nordic Choice Hotels den kontaktløse betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller. Kontaktløs betaling spås å revolusjonere befolkningens betalingsvaner. 

Nordic Choice Hotels er allerede godt i gang med implementeringsplanene for Apples nye betalingsløsning. Først ut er Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo. I løpet av året vil teknologien rulles ut på alle Nordic Choice-hotellene.

– I alt vi gjør står gjesten i fokus. Vi undersøker deres behov og hvordan vi kan optimalisere gjesteopplevelsen hos Nordic Choice. Ved å implementere kontantløs betaling via Apple Pay vil vi gjøre oppholdet for gjesten enda bedre, fordi det er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. Derfor går vi nå i gang med å tilpasse våre systemer slik at Apple Pay blir tilgjengelig på hotellene så fort som mulig, sier Oscar Edholm, CIO Nordic Choice Hotels.

Med tjenesten Apple Pay vil gjestene kunne bruke sin smarttelefon eller Apple Watch til å utføre betalingen. Tjenesten ble lansert i USA høsten 2014.

 

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen