Brannsikring for frostutsatte arealer

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Tyco Fire Protection Products har lansert sin nye, tørre LFII-sprinkler for bolig, som sikrer brannslukking ved lage temperaturer. 

 

Tyco har lange tradisjoner med tekniske løsninger og har nå utviklet tørrsprinklere som skal sikre frostutsatte arealer. 

Sprinklerne egner seg både for våtanlegg, tørranlegg og preaction-anlegg, og skal være ideelle for installasjon i kjellere, garasjer, boliger, leiligheter og hoteller. Som tørrisolert system inneholder ikke rørene slukkevann før det er påkrevd, hvilket ifølge produsenten sikrer optimal og garantert ytelse i kalde klimaer. 

Det nye systemet er UL-godkjent og designet for bruk i boliger i henhold til NFPA 13D, 13R og 13 samt NS-INSTA 900-1. Disse godkjenningene og sertifiseringene betyr at kunden kan stole på at produktet holder høy kvalitet. 

LFII-sprinklerne kan man få i hvitt, krom eller messing, og i to ulike modeller, begge med en inngående ISO 7-R1-gjengekopling og maksimalt arbeidstrykk på 12,1 bar. Den innfeldte hengende sprinkleren TY 2235 har en K-faktor på 70,6 og en temperaturklassifisering på 68 oC eller 79 oC for våtanlegg. Den horsiontale veggsprinkleren og den innfelte horisontale veggsprinkleren, TY2335, opererer med en temperaturklassifisering på 68 oC  med en K-faktor på 63,4.

- Disse sprinklerne er spesielt utviklet for å møte behovene til kunder med kalde områder, og teamene våre med base i Norge og Sverige er tilgjengelige for å tilby lokal støtte. I kombinasjon med en bransjeledende ti års garanti gjør denne lokale tilstedeværelsen at kundene våre kan føle seg trygge, sier markedsføringssjef i EMEA Water Fire Protection Products, Tyco, Wouter Bossink, i en pressemelding. 

I tilleg til LFII-tørrsprinklerne for boliger, tilbyr Tyco også en komplett løsning for brannslukking i ethvert miljø, enten det dreier seg om et kommersielt-, lager-, bolig-, POG- eller spesialmiljø.

Teaser:

Tyco Fire Protection Products har lansert sin nye, tørre LFII-sprinkler for bolig, som sikrer brannslukking ved lage temperaturer. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS