Det kan bli fine konfirmasjonsbilder i slike omgivelser.

Booker middag - om seks år

Folk er tidlig ute med å bestille konfirmasjonsmiddag til sine håpefulle. På Sola Strand Hotel har de allerede fått bestillinger for 2021.

Ifølge en undersøkelse i Aftenbladet svarte 14 prosent (av 2500) at konfirmasjonsfesten skal holdes på restaurant eller hotell. Slikt krever planlegging. God planlegging. Flere hoteller og serveringssteder i Stavanger-distriktet melder nå om at mange er ekstremt tidlig ute med å sikre seg favorittlokalet.

– Vi har til og med en bestilling for 2021. Det har vært populært å holde selskapet hos oss i mange år og jeg tror mange synes det er deilig å slippe å tenke på maten selv, sier markedssjef Kjersti Steffensen ved Sola Strand Hotel til Aftenbladet.

Samme trend

Også andre hoteller bekrefter trenden.

– Vi har fått bestillinger for 2018, sier daglig leder Roar Sandvoll på Hummeren Hotell.

Det samme gjelder for Bryne Kro og Motell.

– Vi har fått bestillinger for både 2016 og 2017, men så har vi også de som er ute i siste liten. Faktisk fikk vi inn en bestilling like før påske til en konfirmasjon i år, forteller Liv Anne Otto, hotellsjef på Bryne.

Har du opplevd rekordtidlige bestillinger for festlige lag? Tips oss gjerne på tips@hotellmagsasinet.no

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen