Best i et helt år

Thon Hotel Rosenkrantz har vært best rangert i Oslo på Tripadvisor i ett helt år sammenhengende.

- At våre gjester har gitt så gode karakterer til Thon Hotel Rosenkrantz må jeg berømme mine ansatte for. Vi har en tydelig strategi og målsetninger i hvert eneste ledd i driften. Vår nøkkelfaktor er omtanke - det er gjerne det som speiler gjestens vurderinger, sier en stolt hotelldirektør Lars Petter Mathisen.

 Bak Hotel Rosenkrantz følger The Thief og Hotel Continental på Tripadvisors rangering.

- På bakgrunn av at nå flere og flere, stadig orienterer seg på Tripadvisor og andre forbrukerstyrte medier, blir markedsverdien av dette større enn fem helsider i Aftenposten, mener Trond Blindheim, sosiolog og rektor ved Høyskolen Kristiania.

Thon Hotel Rosenkrantz har nærmest hatt fullt belegg siden åpning, og har fått en rekke gode anmeldelser og omtaler nasjonalt og internasjonalt.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen