Årets NM-finalister er klare

Finalistene til NM i Kokkekunst er offentliggjort og på listen finner vi tre hotellrestaurant-kokker.

Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) i samarbeid med KM Troms ser frem til å avvikle årets NM i Kokkekunst i Tromsø 16.-17. september.

Juryen har plukket ut følgende kandidater til NM i Kokkekunst 2015:

• Eirik Andreas Mehus, De fem stuer Scandic Holmenkollen Park Hotell, Oslo

• Emil Thorsvik, Strand Restaurant, Bærum

• Kåre Andre Hjartholm, Brygga 11 Geir Skjeie avd Stord, Stord

• Kim Riisem Sitter, Scandic Hell Hotell, Hell

• Richard Eide Sundal,Quality Hoptel Expo, Fornebu

• Lene Rabben Kjøde, Brasserie Blanche., Oslo

• Odd Ivar Jørgensen, NordØst, Trondheim

• Roghell Chan, De 4 Roser, Tromsø

• Rolf Arne Jørgensen, To Rom og Kjøkken, Trondheim

• Simon Engen, Restaurant Bjørk, Oslo

Ishavsrøye og entrecôte

Forrett:

Skal bestå av minst 60 prosent Ishavsrøye fra Sigerfjord.

Retten skal også inneholde nord norske ferske reker samt TINE Lettrømme fra Nord (kumelk og geitefløte). Som garnityr skal minst én av grønnsakene gulrot eller blomkål benyttes.

Hovedrett:

Skal bestå av minst 60 prosent storfe entrecôte-kam med bein Gilde ekstra (produktnummer 433440).

I tillegg skal Gilde kalvtunge være del av retten.

Som garnityr skal minst én av grønnsakene purreløk, nykål eller rødbet benyttes.

Samt minst ett valgfritt TINE produkt.

Dessert:

Her skal sjokoladene Valrhonas nyeste Grand Cru sjokolader av det mørke slaget Illanka 63 prosent (varenummer 9559) og Biskelia Coverture 34 prosent (varenummer 11387) benyttes sammen med bringebær og pasjonsfrukt fra BAMA.

 

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen