Årets Kokk er igang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Årets Kokk 2013 er godt igang, og stemningen er høy i Mathallen i Oslo.

I de seks små kjøkkenene er Jan Robin Ektvedt med commis Rune Hinnaland Bjørneng, Øyvind Bøe Dalelv med commis Joachim Lindgren, Ørjan Johannessen og commis Jimmy Øyen, Adrian Løvold med commis Håkon Solbakk, Gunnar Hvarnes med commis Magnus H. Paaske og Alexander Berg med commis Mario Prinz i full gang med å tilberede råvarene under årets uttak til neste års Bocus d'Or Europa i Stockholm. Konkurransen finner sted i Mathallen i Oslo.

Ørjan Johannessen

 

Stemningen er høy, og fra scenen passer Erling Sundal og Lars Eikanger på å orientere under veis. Heiagjenger og publikum følger nysgjerrig med på det som skjer bak sperrelinjene. Ifølge Terje Ness som både sitter i dommerpanelet og har en av sine ansatte med i konkurransen, er nettopp dette noe av poenget med å ha konkurransen i Mathallen.

- Vi ønsker å gjøre det litt folkelig, sier han til Hotellmagasinet.

Deltakerne bruker typiske norske råvarer; Uer, blåskjell, reinsdyrkjøtt og reinsdyrtunge. Ness kan fortelle at ferskt reinsdyrkjøtt ankom i morges.

- Men kokkene har måttet bruke fjorårets kjøtt under treningen, forteller han.

Klokken 15 vil dommerpanelet motta den første av rettene, og så går det fortløpende utover ettermiddagen til årets vinner kåres klokken 18.00.

Les mer om deltakerne her

Alexander Berg
Teaser:

Årets Kokk 2013 er godt igang, og stemningen er høy i Mathallen i Oslo.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
I kjøkken 1 (tv) Jan Robin Ektvedt og Rune Hinnaland Bjørneng. I kjøkken 2: Øyvind Bøe Dalelv og Joachim Lindgren.
Powered by Labrador CMS