Årets første i boks

Årets første utgave av Hotellmagasinet er i (din) boks! Se hva vi byr på her.

Publisert Sist oppdatert

Som de eneste norske representantene fra den skrivende pressen, fulgte vi Ørjan Johannessen, Jimmy Øien og Odd Ivar Solvold tett under Bocuse d'Or i Lyon. Det ble det bokstavelig talt gull av for alle parter. For alle del, vi skal ikke ta NOE som helst av æren for den enorme prestasjonen det norske teamet leverte, men når de leverte til gull, så måtte vi følge opp. Både forside og hovedsaken i dette nummeret er derfor viet til den norske bragden, helt fra leggetid natten før konkurransen, til sent på natt etter konkurransen. Tettere på begivenhetene kommer du ikke, uten å ha vært der selv. Det kan vi nesten garantere.

Variert meny

Men livet i hotell- og restaurantbransjen dreier seg selvsagt ikke bare om festivitas i Lyon. Derfor har vi, etter beste evne, rørt sammen en meny vi tror du i bransjen vil like. Her er noen smakebiter:

- Hotellduell mellom to høyaktuelle ski-resorts. Trysil vs Geilo.

- Et besøk i et trehotell i Trondheim.

- Miniportrett av NHO Reiselivs mektige sjef, Kristin Krohn Devold.

- Slik dyrker du dine egne ingredienser.

- Svinaktig storsatsning mot restaurantbransjen.

- Campingliv - midt i Brussel.

- Hjemme hos Edna Falao - Norges eneste champagnedronning.

- Dette serverer du til Bocuse-menyen. Ja, hvis du tør å prøve da.

- Stamgjesten: Folkekjære Katrine Moholt om sine hotellfavoritter.

Som vanlig tar vi imot både ris og ros på strak arm. Skulle det være noe du vil fortelle oss, så hyl ut til tips@hotellmagasinet.no

Powered by Labrador CMS