Arkiv

Fant 4271 artikler

Tittel Dato

Nytt NOAS-samarbeid for Stordalen & co

Nordic Choice Hotels har inngått et samarbeid med Norsk organisasjon for asylsøkere (NOAS) om rådgivning og bistand til medarbeidere som risikerer utsending fra Norge.

Les Nytt NOAS-samarbeid for Stordalen & co

Moxy til Bergen

I 2020 skal den Marriot-eide Moxy-kjeden åpne havnehotell i Bergen.

Les Moxy til Bergen

ANNONSE: – Et rått prosjekt

I forrige uke åpnet kulturhotellet OPUS XVI i Bergen. En av de viktigste bidragsyterne på utstyrssiden fryder seg over resultatet.

Les – Et rått prosjekt

Lar gjesten «designe» sine egne rom

I samarbeid med Kungliga Tekniska Högskolan har Nordic Choice Hotels utviklet en løsning som lar gjestene bestemme hvordan hotellrommet skal se ut.

Les Lar gjesten «designe» sine egne rom

Mamma mia, for en pizza!

Pizzaiolo Elio Corsi fra restauranten Eataly på Aker Brygge i Oslo, slo til med en kruttsterk andreplass i pizza-VM i Italia.

Les Mamma mia, for en pizza!

Nytt prestisjeprosjekt inntar hotell-Oslo

Med 122 delikate rom, en rik historiebok og hovedstadens mest pulserende beliggenhet, skal Amerikalinjen ta hotell-Oslo med storm.

Les Nytt prestisjeprosjekt inntar hotell-Oslo

Dette spiser vi til frokost

I dag feires den nasjonale frokostdagen over hele landet. Så hva er vel bedre enn en aldri så liten frokostundersøkelse nå etter frokost?

Les Dette spiser vi til frokost

Vil ha lyden av Bergen

Når de første gjestene inntar Hotel Norge by Scandic i sommer, kan de våkne opp til lyden av Bergen – bokstavelig talt.

Les Vil ha lyden av Bergen

Meieri-storeslem i bærekraftkåring

Hele tre norske meierier (og én hotellkjede) havnet på topp ti-listen i nasjonal bærekraftkåring. Aller best er Rørosmeieriet.

Les Meieri-storeslem i bærekraftkåring

Hun skal lede Scandic Brennemoen

I midten av september 2018 åpner Scandic Brennemoen dørene for de første gjestene. Byggeprosessen er godt i gang og nå er hotelldirektør Marit Bjørnland på plass.

Les Hun skal lede Scandic Brennemoen

– Det viktigste er emballasjen

Stackwine Nordic AS lanserer i disse dager vinserien «Electric Sky» i Norge. Det uvanlige med lanseringen er at importøren mener innpakningen er viktigere enn innholdet!

Les – Det viktigste er emballasjen

– Skal skape byens beste hotell

Ekteparet Britt Marie og Alexander Grieg realiserer en 25 år gammel drøm når de i dag åpner hotellet Opus XVI i Bergen sentrum. Ambisjonen er å skape det flotteste hotellet i Bergen noensinne.

Les – Skal skape byens beste hotell

Storhusholdningens usynlige hjelpere

Millum AS, som samler nesten alle norske aktører innen storhusholdning i sine innkjøpsportaler, har blitt store selv.  I fjor ble det kjøpt og solgt varer for over 7 milliarder kroner gjennom Millums portaler.

Les Storhusholdningens usynlige hjelpere

ANNONSE: Sørger for frisk vin og null svinn

Le Verre de Vin er vin- og champagnepreserveringssystemet som gleder både eiere og gjester.

Les Sørger for frisk vin og null svinn

Når «likes» er viktigst

Dette er de ti beste hotellene å dra til hvis du vil ha Instagram-likes.

Les Når «likes» er viktigst

Forsker på fremtidens hotell

Nordic Choice Hotels får «kongelig» hjelp for å skape fremtidens hotell.

Les Forsker på fremtidens hotell

Say cheese!

Selvsagt blir det italienske råvarer når kokkene i Bocuse d’Or Europe skal måle krefter i Torino i juni. En av hovedråvarene er osten Castelmagno DOP.

Les Say cheese!

To nye passion-direktører

Elisabet Søyland og Frida Pålsson Werntoft er ansatt som nye Directors of Passion i Clarion Hotel.

Les To nye passion-direktører

Etterlyser mer handlekraft

Det er ett år siden reiselivsmeldingen ble lansert, men gjennomføringen av tiltakene lar vente på seg. Nå vil NHO Reiseliv-direktøren ha mer handlekraft i reiselivspolitikken.

Les Etterlyser mer handlekraft

Bygger nytt storhotell i Oslo

Et nytt storhotell for konferansemarkedet og nærmiljøet på Økern og Løren er planlagt ferdigstilt i 2021. Toppetasjen vil ha 360 graders utsikt til hele byen fra en frodig takterrasse og skybar.

Les Bygger nytt storhotell i Oslo

Ny partner for Bocuse d’Or Norge

Bocuse d’Or Norge har inngått en samarbeidsavtale med Norges sjømatråd.

Les Ny partner for Bocuse d’Or Norge

Mixet seg til Cuba

Maxime Verrier (30) fra baren *ISM gikk helt til topps i konkurransen om å lage Norges beste cocktail med Havana Club. Premien er en billett til den globale i finalen på Cuba.

Les Mixet seg til Cuba

Hallsund til Best Western

Sara Hallsund blir markedssjef for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

Les Hallsund til Best Western

Her ble hotellmaten laget

Mens Quality Airport Hotell på Gardermoen var under oppussing ble det disket opp de herligste retter fra denne "brakka" fra Speed Kitchen.

Les Her ble hotellmaten laget

Re-åpnet etter massiv oppgradering

Etter ett år med utbygging og totalrenovering, åpner Quality Hotel sitt nye flyplass-flaggskip. Quality Airport Hotel Gardermoen har oppgradert og utvidet en rekke fasiliteter, og fått splitter ny nordisk drakt.

Les Re-åpnet etter massiv oppgradering

Birdie for First Hotels

Golfhotellet First Hotel Lindö Park er det nyeste tilskuddet i First-familien.

Les Birdie for First Hotels

Nye selgere i Solera Uteliv

Sebastian Rönnebring (29) og Kine Rasmussen (30) er ansatt som nye Area Sales Managere i Solera Uteliv.

Les Nye selgere i Solera Uteliv

Lanserer gigantisk hotelfond

Thomas Cook har opprettet hotellfond til en verdi av 150 millioner pund. Første prosjekt legges til Ibiza.

Les Lanserer gigantisk hotelfond

THE THIEF slipper hesten fri

Det legendariske kunstverket «THE HORSE THIEF» av Richard Prince, er midlertidig sluppet fri fra hotellobbyen på Tjuvholmen.

Les THE THIEF slipper hesten fri

Nå heter de Radisson Hotel Group

Carlson Rezidor Hotel Group annonserte i dag at de skifter navn til Radisson Hotel Group, med umiddelbar virkning.

Les Nå heter de Radisson Hotel Group

Luksus i nord

Funken Lodge har åpnet dørene på Svalbard. Slik blir verdens nordligste luksus-hotell.

Les Luksus i nord

Kaptein Hartwig

Vi har møtt mannen som skal sørge for at hovedstadens nye prestisjehotell – Amerikalinjen – legger trygt til kai.

Les Kaptein Hartwig

First Hotels til Horten

First Hotels vokser i Norge og får med First Hotel Horten sitt første hotell i Vestfold.

Les First Hotels til Horten

Gammel Opland vil erobre verden

Den er en soleklar ener på akevitt-markedet i Norge, men nå er tiden inne for en internasjonal lansering av kronjuvelen Gammel Opland.

Les Gammel Opland vil erobre verden

Michelin-stjerne til Galt

Bjørn Svenssons nye restaurant Galt sikret seg Norges eneste nye stjerne under gårsdagens store Michelin-seremoni.

Les Michelin-stjerne til Galt

Champagne-sjokket

23. februar er det nøyaktig 118 år siden folk i Epernay våknet av et voldsomt drønn. Det var champagnehuset Pol Roger sine stappfulle kjellere som kollapset og 1,5 millioner flasker ble begravd og borte for alltid. Trodde man i alle fall.

Les Champagne-sjokket

Blir «ny» for 100 mill

Et spleiselag mellom Scandic og gårdeier KLP gjør at en storstilt renovering av Scandic Hell er rett rundt hjørnet.

Les Blir «ny» for 100 mill

Moestue overtar agenturet på Leitz

Weingut Leitz bytter importør fra Red & White til Moestue Grape Selections.

Les Moestue overtar agenturet på Leitz

Scandic vant tilgjengelighetspris

Scandics tilgjengelighetsstrategi har blitt kåret til verdens mest innovative tilgjengelighetsprosjekt. Én av belønningene er at de nå er invitert til å tale ved FNs kontor i Wien.

Les Scandic vant tilgjengelighetspris

De Historiske blir flere

Seks nye medlemmer er innlemmet i det gode selskap hos de De Historiske Hotel & Spisesteder.

Les De Historiske blir flere

THE THIEF tar tak

Fra og med april 2018 stiller THE THIEF med oppgradert takterrasse som gjør Oslo-sommeren enda lenger.

Les THE THIEF tar tak

Undervurderer cyber-trusselen

Alt for få bedrifter i HORECA-bransjen tar trusselen om datakriminalitet på alvor. Det kan bli en dyrekjøpt undervurdering.

Les Undervurderer cyber-trusselen

«Best før, ofte god etter»

Matbransjen er enig om en felles ordlyd for supplerende holdbarhetsmerking.

Les «Best før, ofte god etter»

I fyr og flamme i Stavanger

FireLake har åpnet dørene hos Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. Målet er å utfordre matscenen i Stavanger.

Les I fyr og flamme i Stavanger

– Dette er drømmeteamet mitt!

Christian André Pettersen har fått velge medhjelpere fra øverste hylle i jakten på en ny norsk topplassering i Bocuse d´Or.

Les – Dette er drømmeteamet mitt!

Gigantisk matsvinn-kutt fra Scandic

Scandic kuttet matsvinnet med over 85 tonn i 2017. Det er en reduksjon på hele ti prosent, men ambisjonene er mye høyere!

Les Gigantisk matsvinn-kutt fra Scandic

Burger + sykkel = sant

Norge har fått sitt første spisested med sertifisering som sykkelvennlig. Det kommer selvsagt både ansatte og gjester til gode.

Les Burger + sykkel = sant

Jublet for gull i Norgescup!

Jubelen stod i taket da vinnerne ble kåret i Norgescup for lærlinger i helgen. Sjekk hvem som jublet høyest her.

Les Jublet for gull i Norgescup!

Snart verdenspremiere i Stavanger

De garanterer ikke hverken sang eller dans, men hotell-duoen Martin og Martinus (!) lover i alle fall en kjempefest når hotellet Ydalir åpner dørene 14. mars.

Les Snart verdenspremiere i Stavanger

Nordic Choice med verdensrekord

Det har lenge vært et ønske fra hotellgjester å kunne bruke mobiltelefonen som nøkkel, men en rekke utfordringer har stått i veien for løsningen. Men 19. januar kunne 2000 fornøyde gjester ta i bruk mobilnøkler på Nordic Choice Hotel-hoteller - dermed satte de verdensrekord.

Les Nordic Choice med verdensrekord

Fant 4271 artikler. Viser 1–50.

Artikkeltyper

Til toppen